Animācijas projekciju izstāde “Drosme sapņot” (16.03.2017)

Liepājas dzimšanas dienā, 18. martā, plkst. 19.00 pie koncertzāles “Lielais dzintars” uz lielās svētku skatuves ekrāniem ikviens aicināts aplūkot, kā 40 bērnu un jauniešu zīmējumi atdzīvosies unikālā un pārsteidzošā izstādē “Drosme sapņot”.

854x480Pasākuma laikā varēs novērtēt ne tikai jaunās paaudzes sapņus un nākotnes ieceres, bet arī redzēt pašus māksliniekus – sumināsim laureātus, viņu pedagogus un tos, kam dažādu nozaru profesionāļi ir nolēmuši piešķirt simpātiju balvas. Aicinām bērnu un jauniešu skolotājus, klases un skolas biedrus, radiniekus, draugus un līdzcilvēkus būt klāt un atbalstīt viņus tik nozīmīgā dienā.

Izstāde „Drosme sapņot” vērsta uz mūsu nākotnes radītājiem – mūsu bērniem un jauniešiem, kas spēj nākotnes Liepāju veidot labāku. Organizatori vēlas jaunatni iedrošināt un mudināt novērtēt savus talantus, spējas, tiekties uz saviem sapņiem, maksimālu prasmju pilnveidošanu un izkopšanu. Izstāde turpina „Goda un Gada liepājnieka” ideju – ikviens no bērniem un jauniešiem ir īpašs un nozīmīgs Liepājai un Latvijai.

Pagājušajā gadā biedrība “Liepājas Modes un Mākslas Studija” projekta “Bērni pielaiko karjeru” ietvaros izsludināja radošo mākslas un dizaina darbu konkursu „Mana sapņu profesija”. Organizatori saņēmi 447 krāšņus, izdomas bagātus un pārliecinošus darbus gan no Kurzemes, gan Vidzemes vispārizglītojošajām skolām, interešu izglītības iestādēm, privātajām izglītības iestādēm un profesionālās ievirzes izglītības iestādēm, kā arī individuāli.

Vērtēšanas komisijas izvēlēto 40 laureātu darbu autori pārstāv Liepājas Katoļu pamatskolu, Pāvilostas Mākslas skolu, Daigas Jirgensones Mākslas darbnīcu „9 kaķi”, Kalētu pamatskolu, Ata Kronvalda Durbes vidusskolu, Liepājas A. Puškina 2.vidusskolu, Liepājas Ezerkrasta sākumskolu, Liepājas Bērnu mākslas skolu, Oskara Kalpaka Liepājas 15. vidusskolu, Liepājas PII „Gulbītis”, Liepājas PII „Sauleszaķis”, Liepājas 8. vidusskolu, Liepājas pilsētas 12. vidusskolu, Liepājas 3. pamatskolu, Druvas vidusskolu un Liepājas speciālo internātpamatskolu.

Apsveicam Mareku Ziemeli 8.A (skolotāja Anželika Vilsone)!

Pasākumu atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde, Liepājas Kultūras pārvalde, Liepājas teātris, koncertzāle “Lielais dzintars”, “Liepājas Olimpiskais centrs”, Liepājas speciālā ekonomiskā zona, SIA „JYSK Linnen’n Furniture”, tūrisma aģentūra “Ap Sauli”, SIA “Ceļu, tiltu būvnieks”, SIA „Lauma Fabrics”, SIA „iCotton”, AS “Liepājas Papīrs”, SIA “Lauma Lingerie”, tirdzniecības centrs “Ostmala”, SIA “Inka Stils” u. c.

Informāciju sagatavoja: Biedrības „Liepājas Modes un Mākslas Studija” sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Timermane

FacebookTwitter