Koncertlekcija ‘’Es mīlu Latviju!” (08.06.2022)

 

somaPēc ilgāka laika  klātienē 12.maijā 4.-8.klašu skolēni pulcējās skolas aktu zālē, kur noskatījās  koncertlekciju “Es mīlu Latviju” programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros. Koncertu vadīja mākslinieki  Arta un Miks Abaroniņi no Rīgas.

Video sižeti  par Latvijas novadiem, izzinošais Artas stāstījums un dažādu instrumentu spēle, kā arī viktorīnas jautājumi radīja jautru un nepiespiestu atmosfēru. Skolēni atbildēja uz jautājumiem, dziedāja līdzi dziesmām, ko izpildīja Miks Abaroniņš.

Skolēni atpazina Miku kā kādreizējo TV raidījuma “Es mīlu Latviju” dziedātāju , un viņam pat izveidojās fanu pulks, jo viņš esot atpazīstams  TIK TOK.

Aptaujājot skolēnus, viņi teica tikai atzinīgus vārdus par notikušo pasākumu. Visaktīvākie bija 4.a klases zēni, kuri droši dziedāja un  ar interesi un aizrautību piedalījās viktorīnā.

Fragmenti no skolēnu atsauksmēm:

“Man ļoti patika koncerts. Visvairāk patika dziedāšana un minēšana.”

“Ja es būšu godīga, man visvairāk patika tas, ka varēja dziedāt. Galvenā daļā –kur bija jāatbild uz mākslinieku jautājumiem, man nepatika, jo nemācēju atbildēt.”

“Koncerts bija labs, bet konfektes nebija ļoti liela dāvana.”

“Man patika dziedāt līdzi.”

“Man patika, ka bija dažādi jautājumi , un deva končas.”

“Man patika, ka nevis You tube uzlika dziesmas, bet dziedāja pats. Arī tas, ka deva našķīšus tiem, kuri atbildēja pareizi.”

“Es ar draudzeni ātri atradām Miku TIK TOKā.”

Informāciju sagatavoja direktores vietniece audzināšanas darbā D. Mickus

FacebookTwitter