Karjeras attīstības atbalsta pasākums “1 diena Tev! 7.-12.kl. skolēniem. (22.05.2023)

Liepājas 8. vidusskola īstenos karjeras attīstības atbalsta pasākumu “1 diena Tev!”. Tajā tiek aicināti piedalīties Liepājas 8. vidusskolas 7. – 12. klašu skolēni un interesenti no citām Liepājas izglītības iestādēm. Karjeras attīstības atbalsta pasākums norisināsies 23. maijā Liepājas 8. vidusskolas teritorijā, Dunikas ielā 9/11.

Ar vien vairāk skolēnu izjūt apjukumu, patstāvīgi cenšoties pieņemt svarīgus dzīves lēmumus neatkarīgi no jomas, kurā ir jāpieņem lēmums. Bieži nepieciešams pieaugušā skats no malas, jo viņu pieredze var parādīt, ka ir varianti un izeja, tikai ir jāuzdrīkstas un pašam ir jārīkojas, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. 

Karjeras attīstības atbalsta pasākuma mērķis ir sniegt informatīvu atbalstu skolēniem par viņiem aktuālām problēmām dažādu aktivitāšu laikā. Pasākuma “1 diena Tev!” laikā dažādu jomu speciālisti un profesiju pārstāvji darbosies kopā ar skolēniem, profesionāļi būs sagatavojuši dažādas aktivitātes, kuru ietvaros runās ar skolēniem par viņiem aktuālām problēmām – izglītība, ģimene, attiecības, atkarību izraisošo vielu lietošana un jēgpilna brīvā laika pavadīšana.

Pieteikšanās karjeras attīstības atbalsta pasākumam “1 diena Tev!” pie izglītības iestādes karjeras konsultanta.

Pasākuma atbalstītāji – Liepājas 8. vidusskola, Wind Poligon – Divi Vēji,  Liepājas Bērnu un jaunatnes centra filiāle “Jauniešu māja”,  Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde.

Aktuālajai informācijai par šo un citiem pasākumiem un aktivitātēm var sekot Liepājas 8. vidusskolas mājas lapā un Facebook kontā.

Informāciju sagatavoja: Elīna Tapiņa pedagogs karjeras konsultants

FacebookTwitter