Profesija stjuarts (14.12.2018)

Vakar mūsu skolā bija vērojams lidojumam labvēlīgs laiks, tādēļ lidmašīnas kapteine Dinas Brence  un  air Baltic stjuarts Toms Urstiņš sveica 7.-12. klases skolēnus airBaltic lidmašīnas Airbus A220 lidojumā uz stjuarta profesijas aizkulisēm.
Lidojuma ilgums 40 minūtes.
Pirms lidojuma stjuarts aicināja nodarbības dalībniekus iepazīties ar drošības karti, kurā varēja atrast norādes par avārijas izejām, plānoto nodarbības plānu un citu svarīgu informāciju, lai kopējais pasākums būtu drošs un patīkams.
Nodarbība “Profesija stjuarts” notika projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs ietvaros un tās laikā skolēniem tika atklāta stjuarta profesijas ikdiena, kuras laikā  bija iespēja pašiem demonstrēt drošības instruktāžu un pārbaudīt savas svešvalodu zināšanas prasmi, pēc pārbaudēm skolēni atzina, ka izjuta ļoti lielu atbildības sajūtu. Stjuarts iepazīstināja skolēnus ar mācību procesu un ļāva brīvprātīgajiem iejusties dažādās situācijās, uzsverot, ka topošajiem stjuartiem jāņem vērā to, ka lidojums nav tikai skaists sapnis, tas nozīmē arī  ļoti smagu darbu.

Fotografēja  un informāciju sagatavoja: Dina Brence

FacebookTwitter